Mindig
van kiút

Az Igazgyöngy Alapítvány 1999 óta dolgozik az esélyegyenlőségért, társadalmi integrációért, a gyerekszegénység, és az átörökített mélyszegénység felszámolásáért. A következő generációért, a mostani generáció segítségével. 

Alapítványunk Európa tíz legszegényebb régiójának egyikében, az Észak-alföldi régióban működik, központunkat Berettyóújfaluban hoztuk létre. 

gyerekek boldogan mutatják fel rajzaikat
szoba és ágy Toldon
A toldi Igazgyöngy ház festése
két fiú plakátot fest

„A szegénység legnagyobb bűne, hogy a vágyakozás képességét is elveszi a gyerekektől.”

2019. augusztus 21.

Köszönjük Vida Edit!

Kedves támogatónk Vida Edit, aki legutóbb (és nem először) tanszergyűjtést szervezett a Magyar-Kínai suliban az Igazgyöngy hátrányos helyzetű kisdiákjainak, a...
Olvasd tovább
2019. augusztus 20.

Mesterségek ünnepe

Idén mi is árusíthattuk Szuno termékeinket augusztus 17-20 között a budai várban, a MANK Nonprofit kft. nagylelkű felajánlásának hála. Ezúton...
Olvasd tovább
2019. augusztus 19.

Baliban repül az SZUNO-madár

A SZUNO-madarunk (papírsárkányként) most épp Baliban repül, István Bodóczky-val, a sárkányfesztiválon. Azt írta a kép mellé: "Kicsi, de nagyon ott...
Olvasd tovább
1 2 3 290

Az Igazgyöngy Alapítvány stratégiája

A változás veled kezdődik

Hogyan segíts?

Sokan szeretnének segíteni, de nem tudják, hogyan. Küldjenek valamit a rászorulóknak? Menjenek oda, ahol a legnagyobb a szükség, és keressenek konkrét tevékenységet? Mi van, ha nincs elég idő, túl nagy a távolság, egyáltalán hogyan lehet jól segíteni? Összegyűjtöttünk egy részletes listát: 

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Online Akadémia

Az Online Akadémiát azért hívtuk életre, hogy sikereinket, módszereinket veletek is meg tudjuk osztani. Úgy látjuk, hogy nagy szükség van az inkluzív, átfogó módszerekre a szociális munka területén.

Tanfolyamainkat elsősorban olyan embereknek ajánljuk, akik pozitív változásokat indítanának el, és ehhez támaszt, tapasztalatot, megerősítést, ajánlást kaphatnak.

Tanfolyamaink  nyíl