Mindenkinek jár egy boldog gyerekkor. Még akkor is, ha valaki olyan körülmények közé születik, ahol semmi sem adott egy normális élethez.”

így segíthetsz nekünk

Pénzadomány

Legyen szó krízishelyzetről, tanoda-programunk fenntartásáról vagy a művészeti képzéshez szükséges anyagköltségről – pénzbeni felajánlásaitokkal együtt évente több mint 1200 családot tudunk támogatni abban, hogy kiutat találjanak a generációs szegénységből.

PÉNZADOMÁNYOZÁS MAGÁNSZEMÉLYKÉNT  nyíl

PÉNZADOMÁNYOZÁS CÉGKÉNT  nyíl

Tárgyi adomány

Használt bútorok, ruhák, tartós élelmiszerek, gyerekgyógyszerek, jó állapotú elektronikai eszközök, tisztító- és tisztálkodószerek… Minden segít, ami hozzájárul a gyermekek és családok életminőségének javításához. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján összeállítottunk egy útmutatót azokról a tárgyi adományokról, amikre a legnagyobb szükség lehet.

TÁRGYI ADOMÁNYOZÁS MAGÁNEMBERKÉNT  nyíl

TÁRGYI ADOMÁNYOZÁS CÉGKÉNT  nyíl

Helyi önkéntesség

Szeretnél terepi tapasztalatot szerezni? Vegyél részt a művészeti iskola életében, a közösségfejlesztésben vagy a tanoda szakmai munkájában Berettyóújfaluban, Toldon, és a környező településeken.

HELYI ÖNKÉNTES JELENTKEZÉS MAGÁNEMBERKÉNT  nyíl

HELYI ÖNKÉNTES JELENTKEZÉS CÉGKÉNT  nyíl

Szolgáltatás felajánlása

Jó az angolod? Otthon vagy a videóvágásban, esetleg a marketingben, és szívesen kapcsolódnál be távolról az alapítvány életébe? Szolgáltatásod felajánlásával is támogathatod az Igazgyöngy munkáját.

TOVÁBB A SZOLGÁLTATÁS FELAJÁNLÁSÁHOZ  nyíl

Patrónus-program

Patrónus programunkat kifejezetten azért hoztuk létre, hogy a hátrányos helyzetű, tehetséges gyerekeket támogathassuk ösztöndíj-programmal, vagy képzési hozzájárulással, de a középiskolai bérlet megvásárlását, és a nehéz körülmények között élő gyerekeknél ritkán ünnepelt szülinap megünneplését is az Igazgyöngy Patrónusai segítik.

TOVÁBB A PATRÓNUS ADOMÁNYOZÁSHOZ  nyíl

szürke elválasztó

Ha még többet szeretnél tudni