Önkéntesség

Örülünk, hogy személyesen is segítenéd munkánkat. Az alábbi űrlap kitöltése után legkésőbb 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Vezetékneved *
Keresztneved *
Email címed *
Telefonszámod
Milyen területen szeretnél segíteni? *
Mikor tudsz segíteni? *

A cég neve *
A kapcsolattartó adatai
Vezetékneved *
Keresztneved *
Email címed *
Telefonszámod
Milyen elképzelésed van a helyi önkénteskedésről? *
Mikorra tervezitek a fenti akciót? *

Miben segíthetsz magánszemélyként

Az alapítvány sikeres működéséhez sokféle tudás, és sok-sok munkaóra szükséges. Ez nem mindig megoldható – ezért örülünk annak, ha úgy érzed van kedved, időd, és kapacitásod becsatlakozni a munkánkba.

Egy lista, ami folyamatosan bővül:

• Tanodánk folyamatosan várja az önkéntesek jelentkezését, akár a távoktatásban, akár a táboroztatásban segítenél – örömmel fogadjuk a jelentkezésed!
  • A kézművestevékenységek közül a dobozfestésbe, táskafestésbe bármikor be lehet kapcsolódni.
  • Helyi közösségi programok szervezésében is tudsz segíteni.

Ha bármelyiket kiválasztanád a fenti opciók közül, vagy új ötleted lenne a helyi önkéntességhez vegyük fel a kapcsolatot és egyeztessünk 🙂

Szálláslehetőség

A helyben végzett önkéntes munkához önkéntes szálláshelyet tudunk biztosítani Berettyóújfaluban és Toldon. A kis szobához fürdőszoba és konyhahasználat is adott, internethasználatra is lehetőség nyílik. Berettyóújfaluban 1-2 ember szállása megoldott, Toldon több alvóhellyel akár 5-10 ember elszállásolása is, csoportosan. A berettyóújfalui szálláshelyen gyakran fogadunk külföldi önkénteseket is. Az alapítvány szálláshelyei az önkéntesek számára ingyenesek. Ezek mellett Berettyóújfaluban természetesen vannak olyan szálláshelyek is, panziók, motelek, melyek fizetősen elérhetők.

Miben segíthetsz cégként

A cégek csapatépítő, belső kommunikációt erősítő folyamatai sokszor adománygyűjtő, kollektív segítségbe fordulnak át, és arra is volt már példa, hogy egy céges csapat aszfaltozta le az irodánk előtti útszakaszt -ami óriási támogatásnak bizonyult, főleg a téli időszakban.

Miben segíthetnétek nekünk?

• Táboroztatás, nyári programokban segítség (szervezés, szállítás stb.)
  • Festés, felújítás, csomagolás, szállítás
  • Időszakos munkák a közösségi kertben, Toldon

Ha egyéb ötleteitek is lennének, vagy a fenti lehetőségek valamelyikével szeretnétek hozzájárulni az Igazgyöngy esélyteremtő munkájához, vegyük fel a kapcsolatot és egyeztessünk!

Szálláslehetőség