Önkéntesség

Örülünk, hogy személyesen is segítenéd munkánkat. Az alábbi űrlap kitöltése után legkésőbb 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Vezetékneved *
Keresztneved *
Email címed *
Telefonszámod
Milyen területen szeretnél segíteni? *
Mikor tudsz segíteni? *

A cég neve *
A kapcsolattartó adatai
Vezetékneved *
Keresztneved *
Email címed *
Telefonszámod
Milyen elképzelésed van a helyi önkénteskedésről? *
Mikorra tervezitek a fenti akciót? *

Miben segíthetsz magánszemélyként

Az alapítvány sikeres működéséhez sokféle tudás, és sok-sok munkaóra szükséges. Ez nem mindig megoldható – ezért örülünk annak, ha úgy érzed van kedved, időd, és kapacitásod becsatlakozni a munkánkba.

Egy lista, ami folyamatosan bővül:

• Tanodánk folyamatosan várja az önkéntesek jelentkezését, akár a távoktatásban, akár a táboroztatásban segítenél – örömmel fogadjuk a jelentkezésed!
  • A kézművestevékenységek közül a dobozfestésbe, táskafestésbe bármikor be lehet kapcsolódni.
  • Helyi közösségi programok szervezésében is tudsz segíteni.

Ha bármelyiket kiválasztanád a fenti opciók közül, vagy új ötleted lenne a helyi önkéntességhez, vegyük fel a kapcsolatot, és egyeztessünk!

Szálláslehetőség

A helyben végzett önkéntes munkához önkéntes szálláshelyet tudunk biztosítani Berettyóújfaluban és Toldon. A kis szobához fürdőszoba és konyhahasználat is adott, internethasználatra is lehetőség nyílik. Berettyóújfaluban 1-2 ember szállása megoldott, Toldon több alvóhellyel akár 5-10 ember elszállásolása is, csoportosan. A berettyóújfalui szálláshelyen gyakran fogadunk külföldi önkénteseket is. Az alapítvány szálláshelyei az önkéntesek számára ingyenesek. Ezek mellett Berettyóújfaluban természetesen vannak olyan szálláshelyek is, panziók, motelek, melyek fizetősen elérhetők.

Miben segíthetsz cégként

,A cégek csapatépítő, belső kommunikációt erősítő folyamatai sokszor adománygyűjtő, kollektív segítségbe fordulnak át, és arra is volt már példa, hogy egy céges csapat aszfaltozta le az irodánk előtti útszakaszt -ami óriási támogatásnak bizonyult, főleg a téli időszakban.

Miben segíthetnétek nekünk?

• Táboroztatás, nyári programokban segítség (szervezés, szállítás stb.)
  • Festés, felújítás, csomagolás, szállítás
  • Időszakos munkák a közösségi kertben, Toldon

Ha egyéb ötleteitek is lennének, vagy a fenti lehetőségek valamelyikével szeretnétek hozzájárulni az Igazgyöngy esélyteremtő munkájához, vegyük fel a kapcsolatot, és egyeztessünk!

Szálláslehetőség