A 2016/2017-es tanév rajzpályázati eredményei

2017. augusztus

Nemzetközi rajzpályázati eredmények

A Wellingtoni Magyar Fészek Hírmondó: „20 év múlva” című pályázatán kiemelt dícséretben részesültek: Bencsik Réka, Bujdosó László, Dienes Béla és Lauff Regina.

2017 augusztusi Kaprinay

Országos rajzpályázati eredmények

A környezetvédelmi laboratóriumot is működtető, az idén 25 éves WESSLING Hungary Kft. a víz világnapja alkalmából országos rajzpályázatot hirdetett gyermekeknek. A rajzpályázaton Kovács Anna az óvodások között, a felső korcsoportban 5-8. osztályos kategóriában Kaba Nóra 11 éves, Csanádi Melánia 12 éves, Cosma-Molnár Izabella 11 éves Különdíjban részesült.

2017. július

Nemzetközi rajzpályázati eredmények

A lengyel nemzetközi rajzpályázaton arany érmet kapott Puskás Bianka és Szabó Viktória, Agócs Krisztián, Erdei Fanni. Oklevélben részesültek: Török Dávid, Nagy Orsolya, Risi Marti és Mohácsi Vanda.

.......

A Wellingtoni Magyar Fészek Hírmondó júliusi „A fa” című pályázatán kiemelt dicséretben részesült Varga Vanda és Lisztes Anna.

2017 Kaprinay július

2017. június

Nemzetközi rajzpályázati eredmények

A 19. Nemzetközi Ifjúsági Művészeti kiállítás Nova Zagora 2017 pályázaton oklevelet kaptak: Mező Dániel, Jantyik Kata Enikő, Mohácsi János, Révész Regina Mónika, Mohácsi Vivien.

2017 Nova Zagora

Országos rajzpályázati eredmények

A “Magyarország kék békája” című országos pályázaton Varga Attila 3. helyezett lett.

Varga Attila

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. országos “Dámulatos” című rajzpályázatán díjazott lett 2 ovisunk Ganzé Sándor 6 éves, és Szilágyi Péter 5 éves.

Szilágyi Péter, 5 évesGanzé Sándor 6 éves

2018. május

Nemzetközi rajzpályázati eredmények

Nemzetközi Belorusz „Önkéntes Tűzoltók” által szervezett rajzversenyen 1. díjat kapott Czirók Gréta, 8 éves.

Czirók Gréta

A Wellingtoni Magyar Fészek Hírmondó áprilisi Anyák napján című alkotó (rajzoló-festő) versenyén dícsérő oklevelet kapott Adamcsik Sára, Pál Tünde. Elismerő Oklevélben részesültek: Antal Orsolya, Bagdi Bogi, Bódi Ramóna, Bogyó Vivien, Horváth Kíra, Illés Henrietta, Kovács Titanilla, Lázók Kristóf, Magyari Luca, Nagy Csenge, Szabó Dóra, Taschner Vanda, Varga Lilla.

Pál Tünde 9 évesAdamcsik Sára 10 éves

A Gyermekjóléti Alapítvány és a Rábatamási Móra Ferenc Általános
Iskola által meghirdetett Környezetvédelmi rajzpályázaton Marculescu Antónió III. helyezést ért el.

marculescu-antonia10

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által kiírt alkotói pályázaton díjazott lett Ötvös Cintia és Botlik Lotti. A pályázat célja volt, hogy a gyerekek kreatív alkotásaikon keresztül mutassák be a tűzoltók izgalmas és egyben veszélyes világát.

Ötvös Cintia, 8 évesBotlik Lotti, 8 éves

A János Vitéz Mesefesztiválhoz kapcsolódó „A mesevilág csodái” című képzőművészeti pályázaton díjazásban részesültek Dobrik Dorkás, óvodás, Balog Alíz, Kiss Nóra, Boruzs Boglárka alsó tagozatosok és Cosma-Molnár Izabell, Mohácsi Vanda felső tagozatosok.

......

„Muzsikál az erdő„ című rajzpályázaton Balog Alíz „Az alkonyati erdő tökéletes harmóniája” díjat nyerte el. Rácz Elizabet alkotását pedig kiállításra javasolta a zsűri.

Balogh Alíz, 9Rácz Elizabett, 12

Az Én a Képben című országos minősítő rajzpályázat helyezettjei

1. korcsoportban
    • I. helyezés: Balogh Zsuzsa
    • II. helyezés: Taschner Vanda
    • III. helyezés: Megyeri Zita
  2. korcsoportban
    • II. helyezés: Czirók Gréta
    • III. helyezés: Horváth Kíra
  3. korcsoportban
    • III. helyezés: Kolompár Roland

4. korcsoportban

• III. helyezés: Rácz Kitti
    • kiemelt Arany minősítést kaptak:
      • Lakatos Alexandra
      • Czirók Roland
      • Hudák Lora

..........

A Hunyadiak kora című országos rajzpályázaton Hadobás Luca 2. helyezést ért el.

Hadobás Luca

A Kiskunsági Nemzeti Park által megrendezett, Színek a természetben című rajzpályázaton díjazottak lettek:
    – Magyar Kata Petra
    – Machám Mira
    – Muszka Alexandra

...

A Petőfi Irodalmi Múzeum „Családi kör” képzőművészeti rajzpályázatán Nagy Emese, Varga Izabella, Rácz Kinga, Szikli Liliána díjazott lett.

Kiállítottak: Miczura Viktor, Milák Natália, Lakatos Lili, Balázs Bogi, Gajdács Zita, Gurbai Vanessza, Boruzs Boglárka, Varga Mária, Bogdán Kevin.

Nagy Emese, 6...

Az Irodalmi Rádió rajzpályázatot hirdetett Húsvét címmel, ahol
    – Bozsányi Vivien 1. helyezést,
    – Illés Henrietta 2. helyezést,
    – Miczura Viktor 3. helyezést ért el.

...

2017. április

Nemzetközi rajzpályázati eredmények

A Tojamai Nemzetközi Gyermekrajz és Meseíró versenyen nagyon jól szerepeltek tanítványaink, nyertesek lettek: Váradi Cintia, Domokos Zalán, Zsugovics Miklós, Bozsányi Amanda, Tóth Vivien, Mező Vivien, Habán Vivien, Horváth Alex, Kiss Ádám.

.........

A Rajzolj és nyerj! csallóközi rajzpályázaton Kertész Emőke 1. helyezett, Sacchetto Vittoria 2. helyezett lett.

Kanagavában, a 19. Nemzetközi Gyermek Képzőművészeti Biennálén díjazott lett Bódy Brendon  és Vetési Balázs  rajza.

04.10. Kanagava (2)04.10. Kanagava

Országos rajzpályázati eredmények

A szedresi Lovas Udvarház által meghirdetett IX. Országos rajzpályázaton iskolánk nyerte el a fődíjat. Díjazottak lettek: Temesvári Jázmin, Mezei Barbara, Papp Máté Dávid, Jantyik Vivien, Pálfi Johanna, Balogh Balázs, és valamennyi beküldött rajz kiállított lett.

Szedresi Lovas Udvarház

A Kiskunsági Nemzeti Park által meghirdetett „Kapcsolódások” témájú rajzpályázatán Duró Borbála óvodásunk, 2. helyezést ért el.

.

Megyei rajzpályázati eredmények

Megyei képzőművészeti rajzverseny alsó tagozatos kategória eredményei:
1-2. évfolyamon I. helyezést ért el Keller János.
3.-4. évfolyamon II. helyezést ért el Gyüre Boglárka
Különdíjban részesült: Pap Szimonetta, Czirók Gréta, Adamcsik Sára, Kiss Nóra, Fehér Tamás, Karancsi Karolina

........

A berettyóújfalui Rengő Néptánc Egyesület rajzpályázatán néptánc, népviselet, népzene témakörben Ajtai József Márk 1. helyezést ért el.

.

2017. március

Nemzetközi rajzpályázati eredmények

Az Ukrán Nemzetközi Rajzpályázaton Bélyeg címmel Arany emlékplakettet kapott Marczin Anna, oklevelet Gróza Zsófia, Varga Mária, Varga Lilla, Varga Barbara, Mohácsi Márió.

A Napfény Könyvjelző Verseny 2016. pályázatán 1. helyezett lett Makovinyi Lotti, 2. Hudák Lora, Polecsák Gréta, Bagdi Boglárka, 3. helyezett Eke-Rigó Fanni, Balogh Orsolya, Csávás Réka.

Országos rajzpályázati eredmények

A Hagyományok Háza „Ahány ház, annyi szokás” című  rajzpályázatán tanítványaink: Molnár Laura, Varga Vanda, Mohácsi Dorina, Juhász Henrietta, Nagy Eszter munkáikkal 3. kategóriában II. díjat nyertek.

.....

A Rajzolj, nyerj és fuss című rajzpályázaton elismerő oklevelet kaptak: Karancsi Karolina, Horváth Regina, Tarsoly Lili, Duró Emma.

A „Gyűjthető Múlt” című rajzpályázaton Juhász Martin, Bozsányi Vivien, Gurbai Csilla, Horváth Zsanett alkotását a legjobb Kiállítandó munkák közé választotta a zsűri.

Az „Én és a színház” című rajzpályázaton elért eredmények: Kis Ádám 1., Jantyik Erika Csilla 1., Balogh Zsuzsa 2., Karácsony Kristóf 2. helyezés, Hajzer-Török Alex és Varga Lilla különdíjas. Oklevelet kaptak: Ökrös Noémi, Balogh Alíz,Jantyik Kata, Kathy Eszter, Révész Regina, Vitális Janka, Ötvös Szamanta, Mohácsi István Rajmund, Ajtai Noel, Kolozsvári Kiara.

A GyémántBogár Díj 2017 Tehetségkutató és rajzpályázatán a legjobbak közé jutott: Ökrös Noémi

Ökrös Noémi, 10

Az Újpalotai Református Missziói Egyházközösség a reformáció 500. évfordulója alkalmából hirdetett A Biblia és én című pályázatán a felső osztályosok kategóriájában második helyezést ért el Tóth Angéla Zsanett, az alsó osztályosok között első helyezett lett Papp Réka. Különdíjban részesült Taschner Vanda.

Tóth Angéla, 14Taschner Vanda, 9Pap Réka, 9

A Corvin Művelődési ház által az 1848-49-es szabadságharc tiszteletére kiírt rajzpályázaton Turbucz Fatime 1. helyezett lett.

Turbucz Fatime

Megyei rajzpályázati eredmények

Az Oktatási Hivatal Debreceni Pedagógiai Oktatási Központja megyei képzőművészeti versenyt hirdetett általános iskolai felső tagozatos tanulók számára, ahol tanulóink – Kertész Emőke, Csávás Renáta, Szász Gréta, Rácz Tünde – továbbjutottak az első fordulón.

....

2017. február

Országos rajzpályázati eredmények

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztálya által meghirdetett „Kamilla, az Év Gyógynövénye,2016” című rajzpályázaton Balogh Cintia a Szegedi Tudományegyetem Fermakognóziai Intézetének egyik különdíjasa lett.

Ugye, hogy szép a téli erdő? című pályázatot diákjaink kollektív díjban részesültek, kirándulhatnak a nagyerdei Erdészeti Iskolába.

A Berettyóújfalu Sinka István Városi Könyvtár Falusi mesék címmel meghirdetett rajzpályázaton díjazott lett, Békési Vanda, Técsi Karolina, Tóth Zétény.

Outdoor Kid az aktív családok életmód magazinja rajzpályázatán Vincze Hanna 2. helyezett lett.

Vincze Hanna

A „Szivárvány a világ” kiállítás megnyitójára Bede Ábel Rezső meghívást kapott.

Cri Du Chat Baráti társaság Ritka szépségek című rajzpályázatán Rostás Tamás 1. díjat kapott, Balogh Jenő, Csizmadia Ádám, Mohácsi Vivien, Radics Anita munkája kiállított lett.

.....

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKI) pályázatán Domokos Délia az óvodások között 3.helyezett, Pálfi Johanna az iskolások között 3.helyezett lett.