- A Roma Mentor Program országos zárórendezvénye • Igazgyöngy Alapítvány

19 gyerek Toldról és Biharkeresztesről – az igazgyöngyös mentor csoport tagjai – Budapestre utazott a Roma Mentor Program Országos találkozójára, a Ferencvárosi Művelődési Központba. Az országban 10 mentorcsoport van, 10 tanárral – a mi csoportunk az egyik. Veress Tamás kollégánkkal már jó  ideje készültek erre a napra a  gyerekek, A halálra táncoltatott lány című Holocaust táncballadát tanulták meg, melyet betanított Lakatos György, a csoport mentora. A Roma Mentor Program országos zárórendezvényén léptünk fel a toldi és biharkeresztesi Igazgyöngyös gyerekekkel Budapesten. Az általunk bemutatott színdarab nagy sikert aratott. Azt gondoljuk, hogy sikerült átadni a közönségnek ennek a darabnak az üzenetét. Megható tekintetekkel találkoztunk a fellépés közben és végén. Köszönjük a gyerekeknek a kitartó és lelkes munkát, illetve Lakatos György mentorunk odaadó munkáját. Mindenkire nagyon büszkék vagyunk!

Roma mentor záró 04.07