- Ajándékozz Karácsonyt! • Igazgyöngy Alapítvány

Újra indul az “Ajándékozz karácsonyt!” akció.
Köszönjük a Klubrádiónak, hogy most is mellénk áll!
Köszönjük, Pikó András !
Mindenkinek, aki segít.

Három éve indítottuk el az Ajándékozz Karácsonyt-akciót.

13-án szerda reggeltől elindul az idei adománygyűjtő kampány, Nóra lesz a vendég a Klubrádió reggeli műsorában és hallhatjátok majd a szokásos rádióspotot is. Minden nap egy-egy igazgyöngyös, segítségre szoruló gyermek alkotását posztoljuk ezen az oldalon karácsonyi képeslapként – használjátok ezeket, amikor barátaitoknak, szeretteiteknek az interneten keresztül karácsonyi jókivánságokat küldtök, mert ezzel az akció hírét is továbbítjátok.
(Addig is Nóra minden nap posztol egy képet a gyerekektől, látogassatok el értük az Ajándékozz Karácsonyt FB oldalára és készüljünk velük az ünnepre.)
Az alapítvány munkatársai tüzelő- és ételcsomagokat készítenek az összegyűlt adományokból. Már ezer forint is nagy segítség – kitelik belőle egy tüzelőcsomag vagy egy kiadósabb vacsora ára egy gyermek számára.
Az Igazgyöngy Alapítvány számlaszáma: 11738046-20048343 (OTP)
Ha igazán egyedi ajándékokat kerestek a fa alá és segíteni is akartok, keressétek fel az alapítvány webshop-ját és vásároljatok a gyerekek és szüleik által készített alkotásokból, termékekből.

ajandekozz-karacsonyt