Egy nagyon fontos program végére értünk.
Az Igazgyöngy Alapítvány az Ashoka Magyarország partnereként bekerülhetett a CEMS Business Projectbe 2017 januárjában. A 12 hetes projekt az alapítványunk társadalmi vállalkozásában a lekvárfőző projekt üzleti fejlesztésére irányult.
Öt hallgató a Budapesti Corvinus Egyetemről, Emma Mcnamara, Pálfalvi Márk, Kollár Nóra, Dominika Rychlewicz és Frederico Arouca féléves tantárgyként segítette a társadalmi vállalkozásunk fejlesztését. A munka során jártak a helyszínen, elemezték a projekt feltételeit, értékesítési lehetőségeit, kikérdezték az alapítvány céges partnereit, hasonló területen dolgozó társadalmi vállalkozásokat, és ezek alapján a tapasztalatok alapján elkészítették az „Amari” lekvár, mint szociális termék üzleti tervét. Javaslataik beépítése már elkezdődött. Kivételes lehetőséget kaptunk ebben a programban, sokat tanultunk, olyan nézőpontokat láthattunk meg, ami eddig nem volt előttünk. Köszönjük szépen!

amari