- Ajánljuk Dévai Varga István kötetét • Igazgyöngy Alapítvány

Az talán már nem titok, hogy mi mindig nagyon örülünk az együttműködéseknek és az olyan eredményeknek, amit csapatmunka vagy kooperatív munka hoz az életünkbe.

Az alábbi együttműködés indulását ezúttal a közös név – az Igazgyöngy indította el – és gyorsan kiderült, hogy a közös néven túl az emberi értékek, az embertársainkhoz való viszonyulás, a világunk szemlélete is hasonló.

A napokban jelent meg Dévai Varga István kötete Igazgyöngy – Névtelen társ az úton címmel, melyben szereplő versek, írások úgy születtek, ahogy a kagylóban a gyöngy, s amelyek jó része az író indiai útjai során láttak napvilágot.

A prológusból idézve: ”A kötetben szereplő igazgyöngyök névtelen társként lehetnek velünk egyéni ösvényünkön, zarándoklatunkon, világokon át egészen a Szív Teréig, ahol az ösvények összeérnek, eggyé vállnak, ahol a feltétel nélküli szeretet állapotában a pillanattal mozdulunk, vagy éppen pihenünk meg az élet-halál-élet látszólagos ciklusaiban.”

A szerző a bevétel egy részét az Igazgyöngy esélyteremtő munkájának támogatására fordítja, amit ezúton is köszönünk neki! A könyv egyelőre e-mailben rendelhető az igazgyongy108@gmail.com címen és postai úton vagy személyesen vehető át Budapesten, Istvánnál. Minden megosztást köszönünk!”