- Azonnali lépéseink a koronavírus ellen • Igazgyöngy Alapítvány

Kedves barátaink, partnereink, támogatóink!

A mai napon kollégáinkkal egyeztetve és a lehetőségeket mérlegelve úgy döntöttünk, hogy az Igazgyöngy Alapítvány az elkövetkező egy hónapban felfüggeszti a csoportok fogadását, és lemondja a rendezvény, illetve egyéb konferencia meghívásokat is. Szívügyünk az, hogy minél több helyen és minél több emberhez eljutva és őket bevonva képviseljük a gyerekszegénység és mélyszegénység elleni küzdelmet, de úgy gondoljuk, hogy előrelátóan és felelősen kell cselekednünk és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megelőzzük a koronavírus-járvány terjedését. A döntés egyelőre nem érinti az órai foglalkozásokat, de amennyiben a mai napon szigorítanak a hatályos központi rendelkezéseken, úgy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy segítsük és betartsuk a szükséges intézkedéseket és lépéseket. A munka természetesen nem áll meg, és a mai napon megkezdtük a meghívások, látogatások hivatalos lemondását is. Nagyon köszönjük a megértéseteket és mindenkit arra buzdítunk, hogy a közösség érdekeit szem előtt tartva cselekedjen.