- Első könyvesbolt látogatásom - adománygyűjtés • Igazgyöngy Alapítvány

Toldi alsósok első könyvesbolti látogatására gyűjtünk. Tanodánkban évek óta formálódik az olvasás szeretete, a jelenlegi alsósaink közül pedig sokan olvasnak rendszeresen a foglalkozásaikon, de az olvasó klub alkalmain is.

Arra gondoltunk, hogy ezt megerősítve, akár új gyerekeket bevonva, szuper motiváció lenne, ha ellátogathatnának egy könyvesboltba, a Debreceni Pagonyba. De arra is gondoltunk, hogy ha már ott vannak és nézelődnek, beszélgetnek, akkor választhassanak is maguknak könyvet.

Azt számoltuk, hogy egy gyerekhez 10 ezer forintra lenne szükségünk, amiből el tud utazni Debrecenbe (és haza), vásárol 2 könyvet és tud enni-inni. Összesen 17 alsós gyerekünk van, tehát 170 ezer forint összegyűjtése a cél.

Minden megosztásnak és minden utalásnak nagyon örülünk. Utóbbiakat a 11738046-20048343 számlaszámunkra, tanodások könyvesboltba közleménnyel várjuk.

FRISSÍTÉS:

267%-on áll gyűjtésünk, nagyon köszönjük mindenkinek, aki támogatta a kezdeményezésünket!

Úgy döntöttünk, hogy most már végigvisszük a kampányt. A tavaszi látogatás mellett ősszel is kirandulunk egyet, és nyitunk a felsős tanodások felé is. De még ezen felül is marad pénz, úgyhogy majd a támogatókkal közösen kibővítjük a projektet. A kampány végén meg fogjuk osztani Veletek az ötleteket és arra kérünk majd Titeket, hogy szavazzátok meg, hogy melyiket valósítsuk meg.