Mivel az Igazgyöngy a gyerekekért dolgozik, iskola, tanoda, mind a tanévhez kötődik, így talán logikus, hogy a többi tevékenységet is időben ehhez kötődve értékeljük, szervezzük. Ilyenkor sorban jönnek az értékelő értekezletek, és a közös ünnepélyesebb zárás, vacsorával. Ma az asszisztensekkel értékeltük a tanévet. Ez egy nagyon összefoglaló név nálunk, hiszen minden munkaterületen dolgoznak, nemcsak az iskolában. Velük majd a tanárokkal és tanodásokkal közösen lesz a tanév ünnepélyes zárása. Ma este viszont a toldi társadalmi vállalkozás csapatával ünnepeltünk. Nagyon meleg volt, de jól sikerült. Remek kis csapat. A fotóról lemaradt három munkatársunk. Gyetvai Piroska, szociális dizájnerünk, és Gyetvainé Szabó Piroska, aki varrónőként dolgozik velünk. Ők itt voltak, csak a vonathoz korábban indultak, és lecsúsztak a fotóról. Hiányzott még Fazekasné Szilágyi Erzsébet, aki más elfoglaltsága miatt nem tudott jelen lenni. Ők tehát az Igazgyöngyben a Szuno-, és az Amari termékek, és a brikett előállítói.