November 27-én kerültek hozzánk a Vásáry Tamás Alapítványtól kapott téli cipők, és iskolatáskák, melyeket más adományokkal együtt a Kabinet Galériából a Tündérpakk Alapítvány szállított le. Ugyanígy a múlt héten érkeztek meg a Magyar-Kínai Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola Mikulás csomagjai. A gyűjtést Vida Edit koordinálta, és le is hozták, gyerekekkel, hogy személyesen adhassák át. December elsején tartós élelmiszert és mandarint kaptunk Villing Zsuzsától és családjától. December másodikán Kádár Anna és csapata rendezett karácsonyi gyűjtést az Igazgyöngynek, amit Szörényi Nóráék le is szállítottak hozzánk. Több mint 70 cipősdoboz ajándékot kaptunk így. Nem mehetünk el szó nélkül a postán érkező karácsonyi adományok mellett sem. Sorban érkeznek a kedves kis horgolt macik a Kéknyúlbolt akciójának keretében. Megérkezett Pásztor Anita szokásos karácsonyi brikettadománya is. Továbbá sokan küldik célzottan egy-egy ösztöndíjas, vagy más módon támogatott kis pártfogoltjuknak a karácsonyi meglepetést. És érkeznek egyéni cipősdoboz ajándékok is, nem és kor feltüntetésével…hogy örömöt szerezzen valakinek. A karácsonyt annyi házba, annyi gyereknek tudjuk elvinni, ahány csomagot készíthetünk a felajánlásokból. Köszönjük mindenkinek az odafordulását!