- Kedves Igazgyöngyös Szülők és Gyerekek! • Igazgyöngy Alapítvány

Szeretném Önöket, Titeket tájékoztatni a művészeti oktatás megszervezéséről.
A kialakult helyzetben a művészeti iskola nem látogatható. Az elvégzendő feladatokat egyrészt a KRÉTA felületén keresztül online, másrészt feladatlap – és a hozzá szükséges minimális eszköz – formájában juttatjuk el a gyerekekhez.
A KRÉTA rendszeren keresztül tanáraitoktól hetente, papír formában az elkövetkező hónapra állítottuk össze azt a feladatlapot, mely heti két feladatot tartalmaz minden tanulónknak. Arra kérjük a gyerekeket, hogy a heti két feladatot végezzék el, melyet lehetőség szerint lefotózva küldjenek vissza tanáraiknak, illetve az elkészített feladatokat őrizzék meg és a következő találkozás alkalmával adják át tanáraiknak. Kapcsolattartásra a tanárok által a közösségi oldalon alakított csoport is alkalmas lehet.
A KRÉTA: igazgyongy.e-kreta.hu oldalon, felhasználónév: 11 jegyű oktatási azonosító, jelszó: születési idő (éééé-hh-nn) kódokkal érhető el.
Az iskolában ügyeleti rendszer működik, munkanapokon 8-16 óra között. Kérjünk mindenkit, hogy kerüljük a személyes kapcsolatokat és telefonon és online egyeztessünk. Mindannyiunk részéről megértés, együttműködést és türelmet kérünk!

Igazgyöngy AMI