Évek óta szervezi Kádár Anna és csapata az adománygyűjtő pikniket, bulit, minden tavasszal és ősszel a fővárosban. Célzott gyűjtést szervez, az eseményoldalon (Őszi Adománygyűjtő Buli) mindig egyeztetjük, mire van éppen szükség. Az idén különösen fontos volt ez, mivel nincs most adománygyűjtő pontunk, így, akik mostanában írtak, hívtak minket adomány ügyben, mind próbáltuk ide, erre a napra irányítani. Ma 10.00-11.00 között két kisteherautó telt meg az adományokkal…főleg gyerekruhákkal, babakocsival, kisággyal, cipőkkel, lakástextilekkel, és még sok minden mással. Sok kedves, segítőkész ember ment ma el a játszótérre, és adta át az adományát. A teherautók már úton vannak hazafele…. A következő napokban munkatársaink és önkéntesek is feldolgozzák az adományokat, és elindul a célba juttatásuk. Sok rászoruló családnak, gyereknek lesznek könnyebbek a következő hónapok… Köszönjük szépen a szervezést, és mindenkinek a segítségét, akár adománnyal, akár a benzinköltségbe beszállással segítette ezt az eseményt. Ma újra egy “önzetlenség-nap” volt. Példa az összefogásra, szolidaritásra… szeretetre. Köszönet érte!