- Raktárt bővítünk • Igazgyöngy Alapítvány

Sokan nem is gondolják, milyen nagy logisztika van az adományozás mögött. Mert az elküldéssel, vagy elszállítással még nem ér véget a történet. Azt ki kell pakolni, szortírozni, aztán a rögzített kéréseknek megfelelően újracsomagolni, utána elszállítani oda, ahol szükség van rá, odaadni, majd leadminisztrálni, visszacsatolni.

A sokféle adomány rendszerezése, tárolása pedig egyre nagyobb kihívást jelent. Most egy lemezgarázzsal bővítjük a raktározási kapacitásunkat. Ma elkészülhetett az alap, két toldi fiatalember segítségével. Zoli és Robi remekül dolgoztak a munkatársunkkal… Köszönjük a munkájukat!

Az adományok pedig folyamatosan érkeznek. Tegnap pl. a Visfontis gyűjtése érkezett meg hozzánk,110 gyermek és serdülő kabát. Ők a fővárosig szállították el, onnan pedig kedves támogatónk, Vásárhelyi István segített, és elhozta a gondosan bezsákolt kabátokat. A jövő hétre tervezzük a kiosztásukat, még az őszi szünet előtt. Köszönjük szépen!