- Szervezetfejlesztés, pályázatok, kiállítás - Nóri posztja • Igazgyöngy Alapítvány

Ma is sok dolog történt az Igazgyöngyben. Először is, miközben a kollégák az iskolaév zárásával foglalkoznak, és megy a munka a társadalmi vállalkozásban is, az egyes területek vezetőinek tart most képzést a Venustus. A mai egész napos programot holnap délelőtt folytatjuk majd. A Mihály Andreával folytatott szervezetfejlesztésünk része ez, amiben most a személyiségtípusokat elemezzük, és azon dolgozunk, hogy jobban értsük és segítsük egymást.

Aztán jöttek hírek… pl. a Velencei-tavi Galériából, ahol most, és július 2-ig látható az Igazgyöngy tanítványainak kiállítása. Kaptam egy fotót Varga Melindától, aki a fővárosi 13. Kerületi Számítástechnikai Általános Iskolában hirdetett tanszergyűjtést, és Kindl Mártitól, aki Székesfehérváron most épp egy nagy plüss-gyűjteményt kapott, hogy juttassa el hozzánk…Köszönjük szépen!

Nemrég kaptam egy pályázati anyagot, Borsó Bettina Virágtól, aki a Székesfehérvári Szakképzési Centrum I. István Szakgimnáziumában tanulója, és mint diáktanár dolgozott velünk, német nyelvet tanított online két igazgyöngyös kislánynak, sikerrel. A pályázatában erről számolt be, és különdíjat nyert vele a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének minősítő pályázatán. Gratulálunk!