Tanodánkban is elindult az online élet. Nem volt zökkenőmentes, de a gyerekek, a nagytesók és a szülők is fantasztikusan segítőkészek voltak. Néha túlságosan is. Volt, hogy a hangokból és a képbe beúszó fejekből ítélve akar 6-8 embernek tartottuk az egyéni fejlesztést. Az elsősöknek és a másodikosoknak készülünk egyéni tervekkel heti kétszer, és a középiskolásoknak is két alkalmat biztosítunk. A többieknek jövő héttől az önkénteseinket bevonva heti egy konzultációs időpontot tervezünk, amikor az iskolától kapott dolgokból megnézzük, hogy mi nem ment. Egyébként több helyen mesélték a szülők, hogy mi mindent csináltak már eddig is. 👏 Pedig mindent lehet mondani csak azt nem, hogy ideális, amikor a család egyetlen telefonján tanulunk, amin még hívás is érkezik közben. Köszi Mindenkinek! És hát ilyen menő visszajelzést kapni … ❤️ (Lencse Máté, tanodavezető) #igazgyöngyalapítvány #tolditanoda #távoktatás #maradjotthon