- Vigyél minket a tanodába! - Ott Anna adománygyűjtő kampánya • Igazgyöngy Alapítvány

A Toldi Tanodában folyó munkáról rendszeresen beszámolunk Nektek a blogunkon, de azt talán sokan nem tudjátok, hogy a tanoda pedagógusai és önkéntesei szinte kivétel nélkül Budapestről járnak hozzánk. Ez azt jelenti, hogy hétről hétre 400 kilométert kell utazniuk, hogy eljussanak a tanodába és onnan haza. Vonattal, vonatpótlóval, és Biharkeresztesről jobb híján autóval.

Ez nem csak kilométerben sok… Kedves támogatónk, Anna Ott úgy döntött, hogy születésnapja alkalmából adománygyűjtő kampányt indít, és a berérkezett összegből finanszírozza a tanoda egy havi utazási költségsét.

Nagy örömünkre olyan sok támogatás érkezett, hogy az 2-3 hónapra is elég lesz. Aki még szeretne csatlakozni a kampányhoz, az a linkre kattintva megteheti!

Nagyon köszönjük a felajánlást Annának, és az adományokat azoknak, akik a kampányán keresztül támogatják tanodánk működését!