CD állatok

Az állatos témával soha nem lehet mellé fogni, főleg ha az elkészítésük egyszerű és ha az eredmény csillogós, szép és egyedi. Ezen az alkalmon panda és csiga született, de bármilyen állatot meg lehet alkotni az alábbi alapanyagokból.

Szükséges eszközök:

  • színes papírok
  • ragasztó
  • alkoholos filc
  • nem használt CD-k

Csiga: mérjük a CD nagyságához a papírt és rajzoljunk hozzá egy csiga testet (a háza maga lesz a CD) annyi ráhagyással kivágva, hogy a CD aljához tudjuk ragasztani. Egy másik színű papírból rajzoljunk, majd vágjunk ki egy spirált, amit a csiga házára, vagyis a CD-re ragasztunk. Ezt a spirált aztán díszíthetjük csillámos tollal, alkoholos filccel, vagy bármi egyébbel, ami megtetszik. A csiga testére rajzoljuk meg a fejet, szemeket, szájat.FullSizeRender

Panda: a füleket rajzoljuk meg és vágjuk ki fekete papírból egy kis ráhagyással a CD-re való ragasztáshoz. A szemekhez használjunk fekete és fehér papírt, szintén ragasszuk fel őket a CD-re. A CD-nek az írott felét használjuk, vagyis azt, ami szépen csillog. Az orrot és a szájat fekete alkoholos filccel rajzoljuk meg.

FullSizeRender (1)

Forrás: https://hu.pinterest.com/pin/465700417691041754/