Minden gyerek
ugyanolyan fontos

Támogasd adód 1%-ával a hátrányos helyzetű gyerekeket, hogy kitörhessenek az átörökített mélyszegénység ördögi köréből.

Adószámunk: 18557882-1-09
Adód 1%-a kiutat és reményt jelent azoknak a gyerekeknek és családoknak, akik jobb életet szeretnének teremteni maguknak és közösségüknek.

Hogyan történik a felajánlás?

• Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat, akkor az úgynevezett 17EGYSZA nyomtatványt kell kitöltened a saját adataiddal és az Igazgyöngy Alapítvány adószámával: 18557882-1-09.
  • Ha van ügyfélkapud, akkor ezen keresztül, elektronikus úton kell elküldened a NAV-nak.
  • Ha nincs ügyfélkapud, akkor kinyomtatás és kitöltés után postán fel kell adnod a NAV helyi igazgatóságának.
  • Ha te vagy a könyvelőd készíti el az adóbevallást, akkor a bevallás részeként kell elküldeni az 1%-os felajánló lapot.
Alapítványunk megalakulásakor azt a célt tűzte ki, hogy egyenlő esélyekhez jutasson minden gyereket. Évente több mint 1200 családnak segítünk, hogy kitörhessenek a mélyszegénységből, és a jelenlegi generációval együtt dolgozunk azért, hogy a következő generációnak már ne kelljen ugyanezekkel a problémákkal szembesülnie. A hosszútávú megoldásokban és mérhető eredményekben hiszünk. Adód 1%-a fontos, értékes és hasznos segítség. Köszönjük, hogy mellettünk vagy!