Tevékenységeink

Esélyteremtő munkánkat a gyerek-család-közösség szintjén végezzük.

Művészeti iskola

Művészeti iskolánk 2000 óta működik, hat településen, tanévenként 550-600 tanulóval, akiknek nagy része hátrányos helyzetű, illetve halmozottan hátrányos helyzetű.

mosolygó kislány

OLVASD TOVÁBB  nyíl

Toldi Tanoda

A tanoda helyi sajátosságokra építő, független infrastruktúrával rendelkező közösségi színtér, amelyet az oktatási rendszerben nem megfelelően elismert, a társadalmi perifériára szoruló gyermekek, fiatalok és felnőttek érhetnek el.

OLVASD TOVÁBB  nyíl

Közösségfejlesztés

A mélyszegénységből érkező gyerekeket nem lehet a családjuk és a közösségük nélkül támogatni. Egy közösségre viszont minden tagja hatással van, így változást csak akkor lehet elérni, ha mindenkivel foglalkozunk.

OLVASD TOVÁBB  nyíl

Munkahelyteremtés és társadalmi vállalkozás

A munkahelyteremtési stratégiánkat társadalmi vállalkozásként fogjuk fel, aminek terméke a munkavállalásra képes ember. Két célunk van: a mobilitást beemelni a munkalehetőségek közé, valamint a helyben maradóknak bekapcsolódási lehetőséget nyújtani. 

OLVASD TOVÁBB  nyíl

Intézményi együttműködés

Nagy utat jártunk be azért, hogy a helyi intézményrendszerekkel való együttműködésünk megalapozódjon. A szegénységben élő családok problémái nagyon összetettek, így változást csak az összehangolt, egymás hatását erősítő munka hozhat.

OLVASD TOVÁBB  nyíl

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Első kézből értesülhetsz örömeinkről, sikereinkről, és publikációkról. A feliratkozás után egy ajándékkal is megörvendeztetünk!