Pénzadomány

Legyen szó krízishelyzetről, tanoda-programunk fenntartásáról vagy a művészeti képzéshez szükséges anyagköltségről – pénzbeni felajánlásaitokkal együtt évente több, mint 1200 családot tudunk támogatni abban, hogy kiutat találjanak a generációs szegénységből.

Pénzadomány (magánszemély)

Ft

Válassz fizetési módot
Személyes adatok

Feltételek

Adományok összege: 1 500Ft

Pénzadomány (cég)

Ft

Válassz fizetési módot
Személyes adatok

A cég adatai
Feltételek

Adományok összege: 50 000Ft

Tudnivalók magánszemélyeknek

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az alapítvány költségvetésének 51%-át leginkább a magánszemélyektől és cégektől érkező pénzadományok adják. Ebből tudjuk finanszírozni a kríziskezelést, a tanodánkat, a közösségfejlesztést és az ösztöndíjprogramot. Ebből biztosítjuk a működési költségeket, a rengeteg adományszállítást, a felkereső jellegű szolgáltatásokat, és ebből pótoljuk be a munkahelyteremtő részben azt, ami a folyamatos fejlesztéshez szükséges. Az öt közhasznú feladatot ebből látjuk el. Nélkületek nem lenne Igazgyöngy, nem lenne lehetőség kiutat mutatni az öröklődő, generációs mélyszegénység nyomorából. Köszönjük!

Tudnivalók cégeknek

Cégetek támogatása a finanszírozás mellett az együttműködés, a tanulás és a megerősítés szempontjából is fontos az Igazgyöngynek. Nagyon pozitív üzenete van annak, hogy alapítványunk munkáját piaci alapokon működő szervezetek is értékesnek tartják, és ezt a kapcsolatot és bizalmat a jövőben is kiemelt figyelemmel fogjuk kezelni. Az esélyteremtő stratégiánk is hosszútávra és bizalomra épül – számunkra ugyanezt tükrözik céges együttműködéseink is. Minden támogatásról küldünk visszacsatolást és oldalunkon külön felületet kaptak céges partnereink. Köszönjük, hogy velünk vagytok!