Pénzadomány

Legyen szó krízishelyzetről, tanoda-programunk fenntartásáról vagy a művészeti képzéshez szükséges anyagköltségről – pénzbeni felajánlásaitokkal együtt évente több, mint 1200 családot tudunk támogatni abban, hogy kiutat találjanak a generációs szegénységből.

Pénzadomány (magánszemély)

Your country is Ausztria so currency auto changed to Euros

The current exchange rate is 1.00 HUF equals 0,00 EUR.
Válassz fizetési módot
Személyes adatok

Feltételek

Adományok összege: 3,74€ Egyszeri

Pénzadomány (cég)

Ft

Válassz fizetési módot
Személyes adatok

A cég adatai
Feltételek

Adományok összege: 50.000Ft Egyszeri

Tudnivalók magánszemélyeknek

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az alapítvány költségvetésének 51%-át leginkább a magánszemélyektől és cégektől érkező pénzadományok adják. Ebből tudjuk finanszírozni a kríziskezelést, a tanodánkat, a közösségfejlesztést és az ösztöndíjprogramot. Ebből biztosítjuk a működési költségeket, a rengeteg adományszállítást, a felkereső jellegű szolgáltatásokat, és ebből pótoljuk be a munkahelyteremtő részben azt, ami a folyamatos fejlesztéshez szükséges. Az öt közhasznú feladatot ebből látjuk el. Nélkületek nem lenne Igazgyöngy, nem lenne lehetőség kiutat mutatni az öröklődő, generációs mélyszegénység nyomorából. Köszönjük!

Tudnivalók cégeknek

Cégetek támogatása a finanszírozás mellett az együttműködés, a tanulás és a megerősítés szempontjából is fontos az Igazgyöngynek. Nagyon pozitív üzenete van annak, hogy alapítványunk munkáját piaci alapokon működő szervezetek is értékesnek tartják, és ezt a kapcsolatot és bizalmat a jövőben is kiemelt figyelemmel fogjuk kezelni. Az esélyteremtő stratégiánk is hosszútávra és bizalomra épül – számunkra ugyanezt tükrözik céges együttműködéseink is. Minden támogatásról küldünk visszacsatolást és oldalunkon külön felületet kaptak céges partnereink. Köszönjük, hogy velünk vagytok!