2013. július 8-14.

Tíz emlékezetes pillanat az idei első nyári táborból.

01
Délelőttönként a kultúrház volt a főhadiszállásunk. Miközben a kisteremben zajlott a korrepetálás, a gyerekek egy része az udvaron játszott valamilyen mozgásos játékot, a nagyteremben pedig társasjátékokat tanítottunk a többieknek. A képen a Non mercit játssza egy csapat.
02
Talán a legjobb része a játéktanításnak: már egymással próbálgatják az éppen megismert játékot. A képen látható táblákon játszható: Neutreeko, Neutron, Tron.
03
A megunhatatlan régi nagy kedvenc, amihez mindig van kedvük: Activity. Időnként segít, időnként nehezít, hogy tematizáltuk a feladványokat, de mindenkit lelkesít, hogy egy-egy ötpontos kártya is van mindegyik témakörben.
04
A memóriajátékokat is igyekszünk változatosabbá tenni, a nyár kedvence a fagyis változat volt.
05
Na kié lesz nagyobb? A háttérben egy- és kétszemélyes játékok zajlanak – a legtöbbször egyszerre több játéklehetőséggel próbálunk mindenkinek a kedvére tenni.
06
Az egyik idei meglepetésünk a gyerekeknek: szabtunk, varrtunk, festettünk, azaz átalakítottunk nekik egy használaton kívüli ejtőernyőt, és persze jó pár játékot is gyűjtöttünk hozzá.
07
Az első próbálkozások egyike – repítjük a labdákat.
08
A délutánokat a szabadban töltöttük, a valamikori focipályán. Néhányan ilyenkor is inkább matekozni szerettek volna az árnyékban.
09
Sorverseny finálé. Ámulatos volt mindkét csapat!
10
Búcsúzunk az első tábortól. Kisebbek és nagyobbak, régi és új ismerősök, sziasztok!

 

 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel!