Felfestve

Az előző tábor után most ismét jó sokan jöttünk. Jó érzés, hogy ennyien vagyunk, még akkor is, ha nehéz volt megszervezni, hiszen nincs annyi feladat, annyi gyerek, hogy tucatnyi önkéntesre legyen szükség.

Szóval kicsit szűkösen vagyunk a szálláson, de igyekszünk majd kihasználni a létszámot a héten és sok párhuzamos foglalkozást tervezünk.

A mai nap ismét egy könnyed kis bemelegítésnek indult, labdával, kötéllel meg bújócskával, de sajnos el kellett mennünk az emlékmű mögötti kis parkból, mert nem mindenkinek tetszett, hogy ott játszunk. Így a pályán kötöttünk ki, ahol többféle felállásban fárasztottuk le magunkat Csoffadt patkányban. Elég nehéz egyébként megoldani egy pici faluban, hogy olyan helyen legyünk, ami nekünk és a gyerekeknek is megfelel, ahol mindent meg tudunk valósítani, amit szeretnénk, és senkit sem zavarunk. Persze ez is csak egy apró probléma, amit meg kell oldani, ahogy azt is, hogy óvodában van az a kis csoport, akikkel az elmúlt két táborban már intenzíven elkezdtünk készülni az iskolára és szeretnénk is folytatni ezt a munkát.

Délután és este pedig többnyire jól viselkedve és szorgalmasan készültünk a holnapra, hogy minden rendben el tudjon indulni az útján.

Amikor megérkeztünk, igen szép látvány várt minket: megújult az Igazgyöngy háza Toldon, és a falon a saját neveinket is felfedezhettük. Persze még nincs fent mindenki, de majd pótoljuk és reméljük sok új név felkerül majd idővel.

P1220523

Ági, Ancsi, Bogi, Bogi, Eszter, Julcsi, Máté, Petra, Sári, Tami

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel!