A tanév elején volt már egy sikeres gyűjtésünk – hála Nektek -, akkor könyvekre volt szükségünk, és nagyon is jól jöttek az év során, hiszen az egyik legizgalmasabb projektünk az olvasás megszerettetése volt.

A tanév lassan a végéhez ér, de ez a tanodával kapcsolatban csupán annyit jelent, hogy változik a forma három hónapra: projektek és táborok következnek nemsokára. Ezek az alkalmak pedig különösen remek terepet biztosítanak a társasjátékozásnak – társasjáték-pedagógiai tevékenységünkről innen elérhető néhány írás. És bár van sok szuper társasjátékunk, azért nem árt néha frissíteni a készletet – a gyerekek is gyakran keresik az újakat. Éppen ezért összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amiknek örülnénk, amiknek a gyerekek is örülnének, és amik jól fejlesztenének sok fontos területet.

Szóval, aki úgy érzi, hogy szívesen segítene nekünk, kattintson ide, és nézzen körbe, hátha talál olyat, amit szívesen megvenne nekünk. A táblázatban is leírjuk, de itt is szeretnénk hangsúlyozni, hogy most csak ezekre a játékokra van szükségünk, másra nincs – és ez olyan jól működött a könyveknél, köszönjük, ha itt is figyelembe veszitek.

Akkor játékra fel, és előre köszönjük a támogatásotokat – ismét!

33942628_1912911625400455_9087967669520433152_n

  •  

Szólj hozzá!

Bejelentkezés a hozzászólás írásához
  Feliratkozás  
Visszajelzés
trackback

[…] egész héten, ami annak is köszönhető, hogy nagyon sok új játékot kaptunk Tőletek a legutóbbi gyűjtéskor. Köszönjük! Abszolút favorit lett a Jógi, több tucatnyi partin vagyunk már túl. Nehezen […]