Ilyen volt 2022

A héten évet zártunk és évet nyitottunk a gyerekekkel. Ennek egyik része volt, hogy összegyűjtöttünk néhány emlékezetes tanodai eseményt, a gyerekek pedig ebből írtak blogot. 

Könyvesbolti kirándulás:

Elsőnek kocsival mentünk utána busszal és végül vonattal. Elmentünk a könyvesboltba és választhattunk kettő könyvet, amit szerettünk volna. Fagyiztunk, rágós és zöld almás fagyit ettünk. 

10 éves buli:

Nyáron ünnepeltük a tanoda szülinapját. 10 éves lett. A kultúrban volt szörp meg pizza és műsor. Utána átjöttünk a tanodába és állomások voltak. Aztán volt tombola és torta.

Felsős klub:

A felsősök a Toldi Tanodában sok versenyt játszottak. Volt főző verseny, sorverseny, Exatlon, rajzverseny, golyópálya verseny, Kubbozás. Aki megnyerte a versenyt, megkapta a vándorkupát. Ezen kívül társasoztunk, kézműveskedtünk és bunkert is építettünk a kiserdőben.

A középiskolásokkal együtt voltunk az NI-ban, ahol USB-t kellett összeforrasztani. Csoportokba voltunk elhülyéskedtünk, jól éreztük magunkat.

Halloween:

Volt banya, volt szellem, volt késes. Meg kellett keresni a tanoda kulcsát a pad alatt. Szemből, agyból, hajszálból, csápból, póklábból főzetet kellett készíteni. Volt aki eljátszotta, hogy fél, hogy röhögjenek rajta! 

Projekthét:

Szokott lenni projekthét a tanodába olyankor nem tanulunk. Egy ilyen alkalommal hidat építettünk, pálcikákból, csipeszből. 

Tavasszal kutyát is programoztunk.

Volt amikor főztünk.

Karácsony:

Mindig szoktunk karácsonyozni a tanodában, de most voltak új dolgok. Volt ajándékozás, közös főzés, papír karácsonyfa, éneklés, kalimbázás és csillagszórózás. De csináltunk olyasmiket is, amit szoktunk: kézműveskedtünk és társasoztunk. 

Tetszett a cikk? Oszd meg ismerőseiddel!